PeckaDesign získala certifikát kvality ISO 9001

Business

PeckaDesign potvrdila vysokou kvalitu svých služeb a interních procesů, když uspěla při certifikaci systému managementu kvality dle ISO 9001.

Samotné certifikaci předcházel postupný proces zdokonalování interních procesů. Ten jsme započali na sklonku roku 2009 výběrem vhodné konzultační firmy.

Nejdříve jsme se zaměřili na zlepšení systému multi-projektového řízení a nalezení metodologie, optimální pro typ projektů a služeb realizovaných v PeckaDesign.

Nové kroky jsme úspěšně implementovali na jaře 2010 a prakticky okamžitě se příznivě projevily na efektivitě zakázek i spokojenosti klientů.

Od podzimu 2010 jsme se pak zaměřili na zdokonalování dalších firemních procesů, a tuto naši snahu jsme v březnu 2011 završili právě úspěšnou certifikací na management kvality dle ČSN EN ISO 9001:2009 na všechny hlavní činnosti firmy:

  • Návrh, vývoj a provoz webových prezentací a aplikací
  • Rozvoj webových prezentací a aplikací a poradenství v internetovém marketingu

Certifikát jsme získali po auditu u prestižního certifikačního orgánu TÜV SÜD Czech, součástí mezinárodní skupiny TÜV SÜD Group. Ta je celosvětovým vedoucím subjektem v oblastech inspekce, certifikace a testování systémů, procesů, výrobků a služeb, byla založena v Mnichově před 140 lety a dnes má více než 600 poboček po celém světě.

„Získání tohoto certifikátu je pro nás potvrzením vysoké úrovně služeb, kterou dlouhodobě nabízíme, a je dobrým signálem pro naše stávající i potenciální nové klienty. Otevírají se nám nové příležitosti v zajímavých výběrových řízeních, kde je tato certifikace podmínkou. Těší nás také, že auditor ocenil již dříve nasazený propracovaný systém multi-projektového řízení, který dalece předčí požadavky samotné normy ISO.“, dodává jednatelka firmy Kateřina Horáková, která měla celý proces certifikace na starosti.

Zpět nahoru