Přestěhovali jsme se do nových kanceláří

PeckaLife

Po Novém roce nás najdete na nové adrese v Brně - Králově Poli, na ulici Slovinská 29.

Jelikož se naše firma stále rozvíjí a rozrůstá, bylo jen otázkou času, kdy nám i naše stávající kanceláře začnou být těsné. Už od léta jsme se tedy poohlíželi po kancelářích, které by nám vyhovovaly nejen velikostí a dispozicí, ale zejména lokalitou.

Je pravda, že na ulici Matzenauerova v Žabovřeskách jsme se hodně namlsali. Tato klidná část Brna, která má bezproblémové parkování, výborné spojení do centra města a dostatek restaurací v okolí, bude jen těžko hledat přemožitele. I kvůli krásnému výhledu do zeleně na straně jedné a pohledu na panoráma Brna na straně druhé (viz Mapy.cz), se nám bude jen těžko odcházet.

Přesto se nám však podařilo najít kanceláře, které odpovídají našim náročným představám. Po zdlouhavém odmítání nabídek realitních makléřů, kteří nás neustále lákali do nejrůznějších skleněných office center na okraji Brna, jsme objevili dům, který splnil naše očekávání. Nachází se ve čtvrti Královo Pole, což je opět pěkná a klidná lokalita s dobrou dostupností MHD (opět viz Mapy.cz).

Dům samotný je pěkně opravený a také interiéry před naším příchodem projdou rekonstrukcí. Celkově nová kancelář poskytuje dobrou rezervu pro další růst firmy i velmi příjemné prostředí pro práci. Nové kanceláře jsme od začátku pojmuli tak, aby se jednalo o moderní, útulné a příjemné místo, kde nám půjde naše práce ještě lépe.

Nyní nás najdete na následující adrese:

PeckaDesign, s.r.o.
Slovinská 29
612 00 Brno

V některé z následujících aktualit přineseme i fotografie z interiéru, abyste mohli posoudit, jak se nám podařilo nové kanceláře zařídit a vybavit. Závěrem bychom chtěli poděkovat firmě Stěhování Transpex za bezchybně zvládnuté přestěhování naší firmy.

Zpět nahoru