Spustili jsme nový web

PeckaLife

Po delší době jsme zrekonstruovali náš vlastní web. Kromě referencí zde najdete zejména podrobný přehled nabízených služeb. Věříme, že vám novým webem usnadníme práci při hledání dodavatele webových aplikací.

Web PeckaDesign.cz nyní splňuje ta nejpřísnější kritéria kvalitního a moderního webu a chceme, aby byl výkladní skříní našich dovedností. Design a struktura webu byly navrženy s hlavními požadavky na přehlednost, serióznost a maximální jednoduchost používání.

S našimi stávajícími i nastávajícími klienty se snažíme co nejvíce komunikovat. Proto je na každé stránce se službami poptávkový formulář, kterým nás můžete přímo kontaktovat a vyžádat si tak např. cenovou nabídku pro váš konkrétní projekt.

Budeme rádi, pokud nám napíšete ohlas na náš nový web. Stejně jako naše služby se i náš web budeme snažit stále zdokonalovat a vaše vyjádření je pro nás velmi důležitou zpětnou vazbou. Věříme, že tento web nebude splňovat pořekadlo „Kovářova kobyla chodí bosa“ a budeme rádi za váš názor. Pro ohlasy k novému webu můžete využít následující kontaktní formulář.

Chtěli bychom také poděkovat Vaškovi Štruplovi z firmy H1.cz, za copywriting (psaní textů) pro sekce Naše služby a O nás.

Pro zajímavost níže uvádíme ukázky našich předchozích webů, včetně několika nerealizovaných verzí. Ukázky postupně sahají až do roku 2000.

Zpět nahoru