Technologie užívané při vývoji velkých e-shopů

Development

Pracujete v PHP? Jste student či začínající programátor? Pak jste měli možnost 15. května nahlédnout do naší technologické pecka kuchařky, ze které jsme vám představili recepty na tvorbu velkých e-shopů. A to vše pod taktovkou šéfkuchaře Mildy.

Milan, jako senior programátor, říká: „Aby e-shop dokázal obsloužit stovky nebo tisíce požadavků za minutu, musí jeho programátoři vědět, co dělají. Nevystačí si jen se základními znalostmi PHP a MySQL, ale je potřeba využít širší portfolio technologií a technik, které mu zaručí jak dostatečný výkon, tak efektivitu řešení. A jelikož vím, že řada pro nás běžných technologií je pro mnohé velmi zajímavá, rozhodl jsem se, že zájemcům přiblížím, s čím v PeckaDesign pracujeme. A že toho není málo.“

PeckaAcademy začínala v pohodovém čase 17:00 a přišel „fullhouse“. Velký zájem o přednášku nás potěšil. Zaplnili jsme všech 15 míst, která máme v zasedačce nových kanceláří k dispozici. Během přednášky padla spousta dotazů, což je vždy lepší, než když jde pouze o monotónní one-man show. 

Videozáznam Milanovy přednášky

Slidy z Milanovy přednášky

Přijďte se k nám na PeckaAcademy podívat i vy. Získáte nové zkušenosti a seznamíte se s lidmi z Pecky. Další díl bude v červnu a zopakujeme si tady úspěšný workshop, který jsme pořádali v rámci Digisemestru na téma „Vyjednávání - jak dosáhnout cíle“. Vašim průvodcem se tentokrát stane zkušený projektový manažer Michal Hudák. Přihlášku už brzy zveřejníme na našem Facebooku.

Co na to účastníci?

"Velice si vážím toho, že pořádáte PeckaAcademy. V první, přednáškové části jsme se dozvěděli o těch nejzajímavějších z technologií, které používáte a ve druhé části jsme se ještě mohli ptát na všechno, co nás zajímalo. Ukázali jste také svoji vstřícnou firemní atmosféru, hned bych k vám nastoupil."

- David I. 

"I přes to, že jsem nestihl úvod, se mi Academy moc líbila. Všechno mi přišlo profesionální a vychytané - registrace na Academy, zajištění prostor, přednáška. Přednášející měl o technologiích praktické znalosti a věděl toho opravdu hodně, na druhou stranu byl vstřícný a milý, což moc oceňuji."

- Jakub S. 

"Ačkoliv z programování znám opravdu jen základy, výkladu jsem rozuměl, rozšířil jsem si obzory dozvěděl se spoustu zajímavých věcí hlavně z praxe, což je pro mě jako studenta většinou obtížné. Jsem moc rád, že takovéhle projekty existují!"

- Ladislav B.

 

Sdílet na facebooku anebo twitteru

Zpět nahoru