Web Megapixel.cz zvolen nejefektivnějším online obchodem!

Business

Máme obrovskou radost, že web Megapixel.cz po prvním místu na WebTop100 2013 získal prvenství IEA v kategorii Online obchod.

Internet Effectiveness Awards 2013

Včera večer se v Praze vyhlašovaly ceny pro nejefektivnější internetová řešení na českém internetu. Máme obrovskou radost, že web Megapixel.cz po prvním místu na WebTop100 2013 získal prvenství IEA v kategorii Online obchod. A řekneme vám proč...

Web Megapixel.cz je naše srdcovka. Často o něm mluvíme a jsme hrdí na to, že i sami zadavatelé jsou s naší prací spokojeni. „S Peckou spolupracujeme od roku 2005. Když si někdy říkám, že už není možné vymyslet něco nového a neotřelého, přijdou oni a přesvědčí mě o opaku!" tak hodnotí naši poslední spolupráci Tomáš Matějček, ředitel Megapixel. V případě cen IEA však nezáleží na tom, co si myslíme my nebo náš klient. IEA je soutěž, která posuzuje efektivitu internetových projektů podle reálních měřitelných výsledků.

IEA2013

3 důvody, proč máme rádi IEA

1) Jediným kritériem hodnocení je efektivita

Porota vybírá vítězná řešení na základě jejich efektivity. Rozhodují konkrétní výsledky, kterých řešení dosáhla prostřednictvím digitálních médií.

2) Porota měří konkrétní úspěchy

V této soutěži nejde o pocity a názor. Měřítkem je celkový úspěch vztažený k nákladům na projekt.

3) Objektivita je na prvním místě

Každý, kdo se přihlásí, má právo vyřadit až 2 porotce z hodnocení svého přihlášeného projektu, pokud v ně důvěru. Porotci se navíc dobrovolně zříkají hodnocení všech projektů, ve kterých by mohl nastat střet zájmů.

Soutěž Internet Effectiveness Awards 2013 pořádá Asociace.BIZ - sdružení IT společností a internetových agentur zaměřených na vývoj internetových a intranetových řešení. Kromě Internet Effectiveness Awards organizuje odborný seriál konferencí La Degustation Online, vydává odborné publikace a Zpravodaj světa internetových řešení. A my jsme hrdí, že jsme jejím členem.

Zpět nahoru