Jaké bylo vyjednávání a dosahování cílů

PeckaLife

Červnový díl Pecka Academy si vzal za svůj Michal Hudák a podělil se s vámi o zkušenosti ze světa vyjednávání a dosahování cílů. Na kurz se přihlásila různorodá skupina lidí od studentů až po ostřílené „vyjednávače“, což byl skvělý základ pro zajímavou debatu.

O přednášejícím

Michal je náš „projekťák“, který ovládá umění vyjednávání a komunikace. Ví, jak se domluvit s různými typy lidí, ví, kdy může ustoupit, a kdy je naopak lepší přitlačit. Jednání umí namířit správným směrem a dotáhnout ho do zdárného konce.

Michal o vyjednávání:
Ve vyjednávání je nejdůležitější správný odhad protistrany a důkladná příprava. A tím myslím opravdu důkladná: cíle, podklady, termíny. Jednání musíte od začátku do konce řídit. Neudělat žádnou botu a počítat se záludnostmi, které vás mohou potkat. Když jste dobře připraveni, pravděpodobně budete s dojednaným výsledkem spokojeni. V rámci Pecka Academy jsem připravil praktický návod, který vám ukáže jak začít. Počítejte s tím, že nic nepůjde hned. Vyjednávání si žádá cvik, takže se po prvním nezdaru nenechte odradit.

Video z přednášky

 

Slidy z přednášky
 

Jak se účastníkům líbilo?

Vždycky nás zajímá zpětná vazba. Jsme zvědaví, co se vám líbí, a na čem můžeme ještě zapracovat. 

„Většinou bývá zvykem, že cena školení odpovídá i jeho kvalitě, ale to neplatí v případě PeckaAcademy. I když bylo školení zdarma, tak bylo na vysoké úrovni. Třešničkou na dortu bylo příjemné prostředí a sympatický Michal.“ - Jan Nikerle

„Michal Hudák jako přednášející rozhodně nezklamal, v průběhu výkladu na nás cíleně a prakticky využíval jednotlivé metody vyjednávání.“ - J. Kodýdek

 

Co je to Pecka Academy

Pravidelně pořádáme kurzy na různá témata, která se týkají naší práce. Říkáme jim Pecka Academy. Kurzy jsou zdarma a pro všechny. Rádi se dělíme o naše zkušenosti a zajímáme se o ty vaše. Díky tomu potkáváme nové lidi a rozšiřujeme si obzory. A to nás prostě baví.

Kdy a kde se můžu přihlásit

Přihlášky na Pecka Academy se pravidelně objevují na našem Facebooku. Tak nás sledujete, aby vám nic neuniklo.
 

Sdílet na facebooku anebo twitteru

Zpět nahoru