WebTop100 2021: první místo bere Megapixel!

Business

16. listopadu proběhlo v Praze udílení prestižních cen pro digitální projekty v rámci soutěže WebTop100, ze kterého jsme si odvezli pro nás to nejvýznamnější ocenění: 1. místo v kategorii „Ecommerce projekt roku 2021“ za novou verzi e-shopu Megapixel.cz.

Co to pro nás znamená

Megapixel jsme spustili v nové podobě teprve před rokem – v prosinci 2020 (viz reference). Vítězství je pro nás tak potvrzením, že se práce na redesignu webu povedla a spolu s klientem jsme e-shop posunuli zase o kousek dál a hlavně tím správným směrem.

Porotci hodnotili celkem 5 kategorií. Jedná se tedy o poměrně komplexní zpětnou vazbu, protože každou oblast webu prochází specialista na danou tématiku.

Jak dopadl web Megapixelu v jednotlivých kritériích?

Jak jsme došli k úspěchu

S Megapixelem spolupracujeme již od roku 2005 a známe se tedy velmi dobře. Při redesignu takhle velkého projektu vždy záleží na komunikaci s klientem a na rozpoznání jeho opravdových potřeb.

Perličkou je, že jsme zatím s Megapixelem zvítězili v soutěži WebTop100 s každou novou verzí e-shopu a jsme rádi, že jsme tuto „šňůru“ nepřerušili ani letos.

Projekt spuštěný proti pravidlům

Dostali jsme možnost připravit na konferenci krátkou case study, ve které jsme se mimo jiné přiznali, že jsme projekt spustili do plné vánoční sezóny, tedy tak trochu proti pravidlům. Na Vítkovu prezentaci se můžete podívat níže.

Oficiální fotograf konference si umí vybrat slide :)

Tým PeckaDesign a Megapixel

Projekt Megapixel stojí na skvělém realizačním týmu a kvalitní komunikaci s klientem. Vedle perfektního designu a vyladěné funkčnosti je unikátní v tom, že spojuje ecommerce s obsahem pro komunitu foto/video a to jak nadšenců, tak profesionálů. Těm totiž na finálním výsledku svého „digitálního záznamu“ skutečně záleží a rádi využijí odborné poradenství a nadstandardní zákaznickou péči.

Tým PeckaDesign a Megapixel
Je to doma
Slavnostní předávání

Sdílet na facebooku anebo twitteru

Zpět nahoru