Péhápkaři Brno: 38. sraz přátel PHP – 18. 5. 2022

Development

18. května v 18 hodin se konal 38. sraz přátel PHP! Užili jsme si přednášku Vojty Buby, která se točila okolo read-modelu a následnou inspirativní diskuzi. Nechybělo ani občerstvení a vychlazené pivko. Podívejte se na fotky a záznam z přednášky!

Vojtěch Buba – Naše cesta k read-modelu

Na začátku jsme si vysvětlili co je to read-model, v čem je dobrý a proč se skvěle hodí pro e-commerce. Jelikož je třeba umět read-model invalidovat, řekli jsme si, co jsou to doménové eventy a jak je používáme pro invalidaci. Nakonec jsme se podívali do praxe na to, jak jsme vše implementovali při redesignu velkého eshopu.

Diskuze

Po přednášce následovala volná diskuze, kde jsme probrali vaše zkušenosti s read-modelem, jaké alternativní řešení jste si zvolili a proč. Dále jsme se pobavili o našich dalších plánech na vylepšení a prozradili jsme, na jaké limity jsme narazili.

Nenech si ujít příští sraz naživo

Pustit si doma záznamy z přednášek je fajn, atmosféře péhápkářského srazu se ale nic nevyrovná! Připoj se k naší skupině Péhápkaři Brno na Meetupu a budeš o každé akci vědět jako první. Ještě jsi u nás nebyl? Podívej se, jak to vypadalo na minulých srazech a nastuduj cestu, jak se k nám dostat.

Meetup logo

Nenechte si ujít další Péhápkaře, připojte se k naší komunitě na Meetupu a žádná akce vám neuteče.

Chtěl bys u nás mít vlastní přednášku? Ozvi se nám na mail: vaclav.cevela@peckadesign.cz nebo na Slacku Péhápkařů @spamer.

Uvidíme se na příštím srazu?

Vzhůru na prohlídku PeckaHousu!
Výhledem z terasy se prostě musíme pochlubit.
Kdo dorazí zase příště?

Sdílet na facebooku anebo twitteru

Zpět nahoru