Stěhujeme se

PeckaLife

Stavební práce nám finišují a my se brzy budeme stěhovat do nových, větších a hezčích kanceláří. Prohlédněte si fotografie prozatím prázdného PeckaOffice, pročtěte si Michalovo vyprávění a klidně nám napište do komentářů, co si o našem vysněném pracovišti myslíte.

Možná to znáte. Chcete přestěhovat firmu a máte nějakou představu o tom, jak by nové kanceláře měly vypadat. V našem případě to nesmí být žádný neosobní office komplex, ale ideálně nějaká vilka v příjemné lokalitě dobře dostupné autem, na kole i MHD, s dobrými restauracemi v okolí. To, že sem musí doručovat Rohlík, Giraffy a další oblíbené služby, je samozřejmost.

Začnete tedy hledat nové prostory, a protože jste nároční, nic se vám nelíbí. Buď je nabízený prostor ve špatném stavu, nebo ve špatné lokalitě. Po delší době začnete mít pocit, že kancelář, jakou chcete, neexistuje.

Tak probíhalo naše hledání nových kanceláří celé loňské léto. Když jsem přestával věřit, že nějaké přijatelné kanceláře najdeme, náhodou jsem objevil jeden inzerát. Po prohlídce bylo hned jasné, že jsme konečně naši vysněnou kancelář našli.

Vybrali jsme si dům na ulici Purkyňova v Králově Poli, jen pár bloků od naší současné kanceláře na Slovinské. Dům prošel kompletní rekonstrukcí a z původní ničím nevybočující budovy se změnil na moderní kancelář o čtyřech patrech, kterou budeme mít celou k dispozici.

Pro zajímavost, jak dům vypadal před rekonstrukcí, je možné vidět na Google Street View.

Díky novým kancelářím budeme mít dostatek pohodlí a místa pro další růst. Jako každá správná technologická firma, i PeckaDesign si chce své lidi hýčkat. Proto budeme mít kavárnu a hernu s fotbálkem a PlayStation. Tým budeme posilovat u grilovaček, ke kterým pozemek okolo domu přímo vybízí.

Nové kanceláře se nachází v dobré lokalitě, v pěší vzdálenosti mnoha restaurací. Kolegové se do práce bez problémů dostanou autem, MHD, na kole a někteří dokonce pěšky. Skvělou dostupnost autem také ocení naši klienti přijíždějící od Prahy a Bratislavy.

A jak nové kanceláře vypadají před nastěhováním? Přinášíme malou ochutnávku:

Jak je z fotek patrné, finišují se drobné stavební práce a postupně zapojují všechny technologie. Zbývá nalepit tapety a namontovat nábytek na míru (ten zbývající samozřejmě zajistí naše sesterská firma DesignVille).

V pátek 21. dubna pak vypukne den D a přesuneme se. Od tohoto data nás už najdete na nové adrese Purkyňova 2. Naše současné kanceláře na Slovinské byly fajn – koneckonců jsme tady vydrželi krásných 9 let. Ale už jsou nám příliš těsné.

V průběhu května, až kanceláře kompletně zařídíme a doladíme, se můžete těšit na další článek. Tentokrát už se pochlubíme finálním stavem.

Jak se vám naše nové sídlo líbí? Budeme rádi, pokud nám napíšete do komentářů! A nesmím také zapomenout, že stále hledáme nové kolegy, kteří v těchto kancelářích budou pracovat. Pokud váháte, zdali se nám ozvat, třeba vás naše nové kanceláře přesvědčí ;-)

Sdílet na facebooku anebo twitteru

Zpět nahoru