PeckaDesign zvítězila v mezinárodním tendru

Business

V průběhu léta 2007 jsme se zúčastnili výběrového řízení na dodavatele webových řešení pro společnost Freeport PLC. V tomto náročném řízení se nám podařilo zvítězit a porazit tak zahraniční konkurenci.

Nadnárodní společnost Freeport PLC se rozhodla sjednotit webové prezentace všech outletových obchodních center, které po celé Evropě provozuje. Vzhledem k již úspěšně probíhající spolupráci s českým zastoupením Freeportu jsme byli do výběrového řízení přizváni. V silné mezinárodní konkurenci se nám po několika kolech jednání podařilo zvítězit.

Kvalitní internetové řešení od PeckaDesign tak postupně nahradí již nevyhovující webové prezentace obchodním center v Portugalsku a Švédsku a dalších center, které jsou nyní ve výstavbě. Jako první jsme začali připravovat novou webovou prezentaci Portugalského obchodního centra Freeport Outlet Alcochete, které se nachází nedaleko Lisabonu.

Ze strany klienta byl velký zájem na tom co nejdříve spustit novou webovou prezentaci alespoň se základní funkčností a nahradit tak předešlý, velmi nevyhovující web. Proto se již na adrese www.freeport.pt nachází nová, zatím velmi zjednodušená webová prezentace, která ukazuje, jakým směrem se bude nový web ubírat.

Nyní pracujeme na novém technickém řešení, které bude kompletně postaveno na námi vyvíjeném redakčním systému PeckaDesign Publicator. Po dokončení tak systém umožní správu obsahu celé webové prezentace a výrazně zjednoduší další budoucí rozvoj webu.

PeckaDesign již dlouhodobě úspěšně spolupracuje s českým zastoupením Freeportu, společností Freeport Leisure (Czech Republic), s.r.o. Pro český Freeport jsme na počátku roku 2007 spustili novou vícejazyčnou webovou prezentaci na adrese www.freeport.cz a www.freeport.at. Kromě webových řešení také zajišťujeme tvorbu propagačních materiálů a jsme autory grafického manuálu společnosti. Nově získaná zahraniční zakázka tak dále posílí úspěšné obchodní vztahy se společností Freeport.

Pro zajímavost přikládáme několik fotografií největšího outletu v Evropě.

Zpět nahoru