WebTop100 2013 – nejlepším e-shopem roku je Megapixel.cz

Business

Ocenění za Nejlepší e-shop a Nejlepší UX získaly weby od PeckaDesign.

WebTop100Ve čtvrtek 7. listopadu se v Konferenčním centru City v Praze uskutečnilo slavnostní vyhlášení výsledků 12. ročníku prestižní soutěže WebTop100. I letos byla práce týmu PeckaDesign korunována úspěchem ve dvou kategoriích – Nejlepším e-shopem roku 2013 byl zvolen Megapixel.cz, cenu za Nejlepší UX získala společnost Global Wines. Pro kreativní tým je to velmi příznivá bilance – sedmá účast v soutěži a celkem 26 ocenění.

Megapixel.cz se stal již počtvrté e-shopem roku

„Máme velkou radost, že porota za nejlepší e-shop roku vybrala právě Megapixel.cz. Na aktuálním redesignu jsme pracovali velmi intenzivně a zisk tohoto ocenění je pro nás zároveň potvrzením, že jsme opět posunuli hranice a podařilo se nám na český trh přinést nová řešení a nápady nejen pro e-shopovou sféru,“ vysvětluje Michal Horák, ředitel společnosti.

Dlouholetá spolupráce přináší ovoce

Úspěšná spolupráce PeckaDesign a Megapixelu započala již v roce 2005. Od té doby společně rozvíjí unikátní internetový obchod, jehož úspěchy vyvrcholily oceněním Nejlepší e-shop v Česku v soutěži WebTop100 nejen v tomto ročníku, ale i v letech předchozích – 2007, 2008 a 2009.

Nejlepší UX má podle poroty web Global Wines

PeckaDesign bodovala i v kategorii Nejlepší UX, ve které zvítězil e-shop s vínem a destiláty společnosti Global Wines, který před třemi lety na WebTop100 získal cenu jak za Nejlepší e-shop roku, tak za Uživatelskou trefu. „Pro celý tým bylo rozhodnutí poroty v této kategorii příjemným překvapením. Přestože byl web spuštěn již v roce 2009, pořád působí velice nadčasovým dojmem. Jsme rádi, že stále dokáže oslovit a plní vše, co od něj uživatelé očekávají,“ dodal Michal Horák.

Zpět nahoru