Nejlepší e-shop má nový web

Business

MEGAPIXEL s.r.o., největší český prodejce digitálních fotoaparátů a videokamer a vítěz soutěže WebTop100 2007 o nejlepší e-shop, spustil v dubnu 2008 svůj nový web.

Spuštění nového webu předcházela roční spolupráce naší firmy a konzultantské společnosti H1, jejímž výsledkem je kompletní webové řešení a zcela nové funkce pro nejlepší e-shop u nás.

Hlavním cílem nového webu Megapixel je přehledně nabízet produkty a umožnit jejich snadný výběr a nákup i nezkušeným uživatelům. Proto se web neorientuje pouze na nabídku produktů, ale snaží se zpřístupnit co největší množství informací, před samotným nákupem. On-line poradna je k dispozici v průběhu celého objednávkového procesu.

Na webu najdete rozsáhlou poradnu se slovníčkem pojmů, rady pro výběr fotoaparátu a příslušenství a tipy pro konkrétní přístroje. Naprostou novinkou jsou video prezentace vybraných produktů. U každého produktu je navíc fotogalerie s ukázkovými snímky (snímky vytvořené fotoaparátem), se snímky produktu, odborné názory prodejců Megapixelu a uživatelská diskuse.

Pro web Megapixel jsme implementovali řadu nových nástrojů na míru. K dispozici je parametrické vyhledávání, hlídací pes, nástroj pro výpočet ohniskové vzdálenosti nebo filtrování objektivů podle typu fotoaparátu.

Elektronický obchod, dostupný na adrese www.megapixel.cz, je kompletně spravován redakčním systémem PeckaDesign Publicator, který zajišťuje našim klientům pohodlnou a intuitivní správu obsahu jejich webu. Systém spravuje přes 3000 produktů. Podrobný popis řešení a vyjádření klienta k naší práci naleznete na samostatné referenční stránce, věnované projektu MegaPixel.

Společnost MEGAPIXEL s.r.o., je od roku 2001 prvním specializovaným prodejcem digitálních fotoaparátů v České republice. Fototechniku prodává prostřednictvím elektronického obchodu, ale i v kamenných prodejnách v Praze a brzy také v Brně.

Zpět nahoru