Obchodně nejúspěšnější čtvrtletí pro PeckaDesign

Business

PeckaDesign má za sebou obchodně nejúspěšnější čtvrtletí v historii. Dokázali jsme zaujmout a obstát před konkurencí v řadě výběrových řízení a získali tak nové projekty v řádu milionů korun. Navázali jsme tak na úspěšný závěr minulého roku a vedle projektů, které právě dokončujeme se tak můžete těšit na další zajímavé weby od PeckaDesign.

Zmiňme tedy alespoň některé z nově připravovaných projektů:

  • Na přelomu roku jsme zvítězili ve výběrovém řízení na tvorbu e-shopu Global Wines, dovozce vybraných značkových vín a destilátů.
  • Následně jsme na začátku roku uspěli v náročném tendru a získali mimořádně prestižní projekt zpracování jednoho z největších e-shopů se spotřební elektronikou ElektroMedia.cz.
  • Společnost Saint-Gobain Orsil, nejvýznamnější výrobce izolačních materiálů si vybral PeckaDesign pro realizaci nového produktového webu známé značky tepelné izolace Isover.
  • Na základě dalšího úspěšného výběrového řízení jsme v rekordně krátkém čase již implementovali a klientovi k plnění obsahu předali nový redakční systém pro webové stránky zámku Loučeň.
  • Společnost AUTO-IN, významný prodejce referentských vozů si zvolil PeckaDesign pro zpracování nového webu s online katalogem vozů.

Mezi další menší, avšak neméně zajímavé nově připravované projekty patří např. webové stránky veterinární kliniky, design stránek pro cestovní kancelář a design a šablony pro internetového prodejce zájezdů.

Zpět nahoru