WebTop100 2010: zatím nejvíce ocenění pro PeckaDesign

Business

I letos se naše projekty účastnily již 9. ročníku soutěže WebTop100 o nejlepší firemní web. A i letos byly naše projekty velmi úspěšné. Jak jsme tedy přesně dopadli?

Vyhlášení 9. ročníku soutěže WebTop100 proběhlo v konferenčním centru TOWER v Praze ve 27. patře výškové budovy. Bylo tedy na opravdu vysoké úrovni.

Výsledky našich projektů

V letošním ročníku naše weby dosáhly zatím historicky nejlepšího výsledku. Z celkem 16 kategorií si odnesly 5× první místo, 1× druhé místo a 3× třetí místo. Celkem tedy 9× na stupních vítězů pro weby od PeckaDesign.

1. místo v kategorii Obchod získal Freeport Outlet Hatě, který tentokrát soutěžil s novým webem, spuštěním v červenci tohoto roku. Freeport obhájil 1. místo z minulého roku a celkově tak v této kategorii zvítězil již 3× za sebou (2008, 2009, 2010).

Celkově nejúspěšnějším webem se stal e-shop s vínem a destiláty Global Wines, který zvítězil jak v kategorii Eshop, tak i v kategorii Uživatelská trefa, která posuzuje přínos pro uživatele. Zajímavostí je, že uživatelskou trefu získal také web Amilocar, který měl spolu s Global Wines naprosto stejný počet bodů, což se v devítileté historii soutěže WebTop100 ještě nestalo.

Velkou radost nám také udělal web telekomunikační společnosti IPEX, který zvítězil v kategorii Telekomunikace a nechal tak daleko za sebou například weby českých mobilních operátorů.

Pětici nejlepších pak uzavírá web zlínské společnosti Technodat, specialisty na CAD/CAM řešení, nováčka v soutěži WebTop100, který zvítězil v kategorii IT.

Další ocenění

Druhé místo dále získal web liberecké veterinární kliniky NISA a to v kategorii Služby. Třetí místo získaly projekty ISOVER (Průmysl), Referentské vozy (Auto-moto) a BusinessInfo (Služby). Z dalších pak jmenujme například ElektroMedia na 4. místě (Eshop), Country Life také na 4. místě (Potravinářství a gastronomie), Pojišťovna České spořitelny na 5. místě (Finance) či Babypark na 7. místě (Eshop).

Kompletní výsledky ve všech kategoriích do 5. místa jsou k dispozici na webu WebTop100. Prohlédněte si také reportáž ČT24 o letošním ročníku soutěže.

Za uvedené úspěchy bychom chtěli zejména poděkovat oceněným klientům. Právě přístup klienta a jeho ochota web neustále rozvíjet je jedním z nejdůležitějších faktorů, který se podepisuje na výsledné kvalitě webu.

Zpět nahoru