WebTop100 2019: náš web první, Hudy absolutní vítěz

Business

V úterý 12. listopadu se konalo slavnostní vyhlášení již 18. ročníku tradiční soutěže WebTop100, které se účastnilo 200 projektů. A jak jsme v PeckaDesign dopadli?

Absolutně první

V Pecce si z tohoto ročníku odnášíme zatím nejcennější trofej. Kromě toho, že jsme v kategorii e-shopů obsadili rovnou první, druhou i pátou pozici, získal e-shop Hudy.cz cenu absolutního vítěze této soutěže firemních webů!

Naše nadšení násobí fakt, že web Hudy.cz dosáhl v hodnocení maximální možné hodnoty 100 % bodů. To se údajně v historii WebTop100 povedlo zatím jen jednou a sice webu Vodafone.

E-shop Tudy.cz
Ukázka e-shopu Hudy.cz a podrobné hodnocení poroty

Velkou radost nám také dělá umístění na druhé pozici v kategorii e-shop pro web Country Life a páté místo pro e-shop Global Wines & Spirits. V tak velké konkurenci je to obrovský úspěch.

E-shop Country Life
Ukázka e-shopu CountryLife.cz a podrobné hodnocení poroty

Finální pořadí v kategorii e-shop je následující:

  1. Hudy
  2. Country Life
  3. Alza
  4. Mall
  5. Global Wines

První mezi agenturami

Tím, že se v PeckaDesign specializujeme na tvorbu e-shopů, obnáší pro nás účast v soutěžích jako WebTop100 nebo IEA jedno úskalí. Obě soutěže mají jednu kategorii „E-shop“, naše projekty tedy můžeme hlásit pouze do této kategorie. A vyhrát samozřejmě může jen jeden. 

Využili jsme proto situace a přihlásili náš vlastní web, který jsme si loni spolu s novou firemní identitou nadělili k Vánocům. Udělalo nám proto obrovskou radost, když náš web vyhrál kategorii „Marketingové a IT agentury“.

Web PeckaDesign.cz
Náš vlastní web PeckaDesign.cz a podrobné hodnocení poroty

Moc nás také potěšil komentář porotkyně Šárky Tošnarové, která napsala:

PeckaDesign je na první pohled zdravě sebevědomá agentura, za kterou stojí hrdí Brňáci. Působí, že v tuto chvíli nemusí bojovat o každého klienta. Naopak jasně říká, pro koho je agentura vhodná. V PeckaDesign znají svou cenu a nebojí se ji přiznat.

Je super, že PeckaDesign se prezentují jako tvůrci, vývojaři i markeťáci. Protože přesně o tom jejich klienti sní. Někoho, kdo dokáže vyváženě přemýšlet ve všech rovinách a vytvořit z webu super zážitek pro zákazníky, jednoduchou správcovskou platformu i tajnou zbraň brand managera.

Ano, přesně takto chceme, aby naše značka působila a jsme rádi, že se nám to daří :-)

Všechny letošní úspěchy v soutěži WebTop100 jsou pro nás krásným dárkem ke 20. narozeninám, které PeckaDesign oslaví příští rok v červnu. A těšíme se, až si příští rok účast v soutěži zase zopakujeme!

Převzali jsme ocenění za nejlepší web agentury
Převzali jsme ocenění za nejlepší web agentury. Zdroj: Facebook WebTop100

 

Sdílet na facebooku anebo twitteru

Zpět nahoru